Hastanemizde El Bilek Kırığı Ameliyatı Yapıldı
01 Haziran 2023

Hastanemizde Rejyonel Anestezi (BÖLGESEL ANESTEZİ) uygulanarak hasta uyutulmadan el bilek kırığı ameliyatı yapıldı.Travma sonrası sol el bileğinde kırık nedeniyle Ortopedi Polikliniğine başvuran hastaya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı  Op.Dr.Mustafa ARIK tarafından el bilek kırığı ameliyatı yapıldı.Ameliyat,hastayı uyutmadan Anestezi Uzmanı Uzm.Dr.Uğur Serkan DUMANLIDAĞ tarafından bölgesel anestezi kullanılarak sadece ameliyat edilecek bölgenin uyuşturulması ile gerçekleştirildi.
Başarılı geçen ameliyat sonrası genel durumu iyi olan hastamıza geçmiş olsun dileriz.
Hastanemizde ortopedik ameliyat ve tedaviler için gerekli tecrübe ve donanım mevcut olup benzer şikayetleri olan vatandaşlarımız hastanemiz Ortopedi Polikliniğine başvurabilirler.
Sağlıklı günler dileriz.

ameliyat 1.jpg