T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Ortaköy Devlet Hastanesi

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Ortaköy Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sayın Kaymakamımız Başkanlığındaki Heyetin Hastanemizi Ziyaretinden Ötürü Teşekkürlerimizi Sunarız

Güncelleme Tarihi: 09/07/2021

Başta Sayın Kaymakamımız,Sayın Belediye Başkanımız ve saygıdeğer hayırsever vatandaşlarımızdan oluşan heyetin hastanemizi ziyaretlerinden ötürü derin onur ve mutluluk duyduk.
Bu güzel günde Sayın Kaymakamımız ve hastane yönetimi olarak bizler,hayırsever vatandaşlarımız Arif ÇUBUKÇU,Murat KOLBAŞI ve Nail DENİZ 'e şükranlarımızı bildirir plaket ve teşekkür belgelerimizi sunmuş bulunduk.Ayrıca Sayın Kaymakamımız üstün çabalarından ötürü Diyaliz Derneği 'ne plaket ve teşekkür belgesi tevdi etti.
   Daha da iyi ve kaliteli hizmet veren kurum olma yolunda çabalarımızı sürdürürken desteklerini esirgemeyen herkese ve her kuruma teşekkürlerimizi bir daha sunarız.

Diyaliz.jpg

diyaliz 5.jpg